НАШ ЕКИП ОТКРИ: Тройната ДНК верига е закодирана в Розетата от Плиска, Магурата също има кодове

Екип от български изследователи прави  впечатляващи открития

Тройната ДНК верига е закодирана в Розетата от Плиска, Магурата също има кодове

Специалисти от различни области се обединиха в социалната мрежа Фейсбук и за около 18 месеца направиха серия от открития, достойни за Нобелова награда. Първите им стъпки са преди 7 години, когато  Ренета Джунова – преводач символика  и Мила Салахи – преводач с древни и съвременни езици започват първите изследвания на тракийската и други писмености.   Към тях вече се присъедини математикът Стефан Ганев, астрофизикът Красимир Кръстев, Патриция Кирилова – връзки с обществеността, Мария Трънкова –редактор,  Николай Иванов –преводач на английските версии на изследванията.  Помагат и други таланти - Веско Платников-музикант и композитор, Борислав Стамов- исторически данни,инженер Добрил Иванов-айти специалист.
- Какви са най-новите открития на екипа – разчитане на символиката на Магурата, Розетата и древната писменост на траките?
- Нашият екип всеки ден прави по едно откритие. Колкото и странно да звучи, всички артефакти са носители на многопластова информация. Можеш да започнеш от текстовете и техните преводи,  да минеш през картография, астрономия , астрология, а в последните няколко седмици и генетика. Зависи накъде те насочват, така наречените от нас жокери - самите текстове, обозначения, отнасящи се до небе, земя, генетика.




Земна проекция от Магурата нанесена върху тектоничните плочи  11 579 г.пр.Хр след Атлантския потоп

Картата показва Планетата Х - ъгъла на влизане в нашата система. И астероид, паднал на южния полюс  и предизвикал катаклизмите, описани в него. Става дума за Черноморския потоп.

За миналата 2016 година постиженията ни са - разработване метода на проекциите ”Окото на Вселената”, който ни дава възможност да проектираме географски територии, звездни карти, пътища и да предвиждаме земетресения. Той се базира на свещената геометрия.  Дори първите геометрични инструменти са открити у нас - Варненският халколитен некропол. Открихме тектониката на континентите отпреди 13 -12 000 г.пр.н.е.
2017 година стартираме с откритието на тройната ДНК верига, закодирана в Розетата от Плиска и генетичните кодове за сътворението от Магурата. Все още работим по тях, но тройната верига на ДНК, като структура, ще покажем на вас за първи път.  И отново ще призовем,  както вече го направихме, ако някой специалист по генетика, с чисто сърце и светла душа, който милее за България и реши, че има желание и възможност за работа с нашия екип - то нека да се свърже с нас.



 Как стигнахте до тях?
Работата ни изисква саморазвитие, самодисциплина и много усърдие.  Започнахме от създаването на методиката за разчитане на най-древното писмо в света – нашите руни, които са в основата на така наречената  Дунавска писменост, определена от Харалд Харман за най-древната в света, която по-късно се развива в свои деривати. Открихме така нареченото „Око на Вселената” – проекционен метод , който позволява да се проектират  географски и звездни карти, генетични структурни формули, да се прогнозират земетресения и т.н.
Всичко това е системата на древното познание – едно цяло, свързано с невидима нишка, която се удължава всеки ден.
- Принципът на методиката?
Методиката  ни се базира на 15 строги правила за четене, зависещи от формата носител. Основата е българският  език и нашата азбука. Като спомагателни езици ползваме бохарският, египетски диалект, говорен по делтата на Нил, Северен Египет . Това е диалект  от езика на коптите – египетските християни. В България този диалект е непознат, а същото се оказва и за египтолозите в Египет и по света. Общото мнение е , че той е дошъл от крайбрежието.
Вторият диалект е албанският диалект, говорен  в подножието на Шар планина, Македония. Той е доста обвързан на тази територия с македонския диалект на българския език.
- Какво послание ни оставят предците?
Нашите предци са ни оставили цялата ни история, дори предупреждения за катаклизъм, предстоящ  в близката година – преминаването на планетата Нибиру, която нашият екип доказа с помощта на древното познание. Обединихме нашата информация със съвременната наука. Разполагаме с данни, за които и самата НАСА само предполага, и доказахме, че съвременната наука е изчерпана. Тя няма какво ново да покаже, ако не се върне към връзката духовност - наука, това, което правим ние. Ето и научните данни, подготвени от екипа и Красимир Кръстев, нашият астрофизик:


Нибиру – Земя – Срещата:
Нибиру навлезе в Слънчевата система! На 23 декември 2016 г. беше на 30 астрономически единици от Слънцето до орбитите на Нептун и Плутон с тази особеност,  че Нибиру е под плоскостта на планетите от Слънчевата  система под ъгъл от 30 градуса. Параметрите за Нибиру,  до които достигна екипът са –
 1. Период на обиколка около Слънцето = 3685 г.
2. Нибиру се движи по силно сплесната елипса с ексцентрицитет 0,99.
 3. Най-отдалечената точка от Слънцето /ахелия/ е на разстояние 477,2 астрономически единици - там Нибиру се движи най-бавно, със скорост 5,5 км. в секунда.
 4. За сравнение - при преминаване през перихелия /най-близката точка до Слънцето/ ще се движи със скорост - 370 км. в секунда! /Слънцето обикаля около центъра на Галактиката със скорост 250 км. в секунда, а Земята обикаля около Слънцето със скорост = 30 км. в секунда! /
5. С приближаването на Нибиру към Слънцето,  скоростта му на движение се увеличава непрекъснато /съгласно Законите на Кеплер/.
Това, което изчисли Екипът е:
 Нибиру ще се намира до орбитата на Сатурн и на 30 градуса под нея на 13 октомври 2017 г. Нибиру ще достигне орбитата на Юпитер на 27 ноември 2017 г. и от този момент започва НАЙ-важният, сюблимният момент!  Около 30-35 дни ще бъдат необходими на Нибиру да достигне точката на пресичане на орбитите на планетите - това е краят на 2017 и първите 2-3 дни на 2018 г.  След това, с "бясна скорост" - 10 пъти по-голяма от скоростта на Земята, Нибиру се насочва към перихелия /най-близката точка със Слънцето!/ - за достигането й ще са му необходими 40 -45 дни! Следва най-критичният период за Земята, преминаване през перихелия и обратно излизане през точката от плоскостта на орбитите на планетите, също за период от 40-45 дни в периода  08 февруари - 23 март 2018 г. В този период Нибиру и Земята ще са най-близо!  За съжаление, не може да се определи, все още с абсолютна точност, разстоянието между двете тела, но ще е от порядъка на 1-2 астрономически единици! Има още един изключително важен параметър, който трябва да се изчисли и това е масата на Нибиру! Според Батигин и Браун /мнението, на които се споделя и от НАСА, и е публикувано в „Астрономикъл Джърнал“ на 20 януари 2016 г./ масата на Нибиру е 10 пъти по-голяма от масата на Земята. Този параметър е изключително важен, за да се определи въздействието на Нибиру върху Земята при преминаването през Земната орбита и през перихелия!  А, ако Батигин и Браун не са прави /защото никой от съвременните астрономи НЕ Е наблюдавал Нибиру!/ и Нибиру е с размерите и масата на Юпитер - около 300 земни маси?! Това е възлов параметър, който ще стане ясен в момента на започване на реални наблюдения на Нибиру!  Колкото по-бързо толкова по-добре!

-           Как да се подготвим за промените, за които те ни предупреждават?
Ние направихме каквото трябва и можем. Пуснахме карта с най-горещите точки на  предстоящите промени. Разработихме метод , с който предвиждаме земетръсите с точност до 0,5 % . Публикуваме ги на нашата фейсбук страница. Предупредихме наш колега в Америка , че се очаква силно земетресение една седмица преди то да се случи! Ние даваме всичко от себе си, за да са информирани хората, а управниците на държавата би трябвало да ни потърсят, за да обединим усилията си и да се подготвим. Това е тяхна работа, не наша.



- Българите и тяхната роля в предстоящите събития?
На този въпрос ще цитираме едно от посланията , оставено за нас. Евреите, гърците , та дори, ако щете египтяните, не познават правилата за четене на текстовете на нашите предци и са направили една голяма лъжа от писаното божествено слово. Всички текстове са с разместени срички и познавайки семантиката на езика, не ни е трудно да ги подредим. Това е анаграма от личните имена в подвизите на Херкулес. Тя казво всичко, ние можем само да замълчим:
„Ще се даде лек от Небесата някой ден и мед ще вземете.
От кулите на Горната Светлина ще се учите.
Слънцето ще застане и словото на бащите ще излезе.
От него, Слънцето, ще остане Орфей !
И ще се построи вашето слово и ще остане !
И с камъните ще се направи името, дадено на вас !
И при селището, изчезнало ще се направи Звездата на Твореца (Розетата), вървяща от вечността !
И ще си тръгне светлината на евреите !!!"

Едно интервю на Патриция Кирилова


Коментари