ПОЗИЦИЯ НА ЕКИПЪТ 2 - ПРИЕМАНЕТО НА ТРЕТИ ПОЛ Е САТАНИНСТВО

Българите са наричани БОГАРИ - тоест Божи ари или Народът на Бог, не за друго, а защото са следвали Божиите закони за човешки ценности, свобода на духа, равенство и братство чрез любовта.
Дори да приемем, че днешните ни политици погазват Конституцията с приемането на някакъв техен трети пол (явно при раждането им и на техните деца, акушерите са ги писали като такива, защото нас не са ни писали като друго освен Мъж или Жена), те имат основание да си признават техния трети пол.
Ние, българите, и първи Християни в Европа, заедно с арменците, пазим чистото духовно учение.
Христос идва на земята преди 2 хиляди години, не за да учи българите, а онези народи, които са тръгнали по кривия сатанински път. При тях морал няма - секс се прави с деца, с братя, сестри, майки и бащи, животни и т.н. Няма никакъв проблем да са толкова уродливи, че не трети, четвърти, а и 77-ми пол да имат.
САТАНАТА затова е уродлив, защото е искал да покаже, че е по-велик от Бог. Резултатите са видни и днес в лицата на най-богатите сатанински фамилии, които се сродяват помежду си и лицата им губят човешки облик.
Днес живеем в сатанински свят. Любовта е обезценена, здравето и животът ни също. Важен е само Богът на Парите.
А в Библията четем: " (Бит. 1:27). Без да се прави разлика, Бог благослови и двата пола и даде заповедта да се 'плодят и размножават', както и правото да покорят земята и да имат власт над всички живи същества."
Бог благославя два пола! Трети пол няма при Него, нали?
И още: "Стих 11: Но все пак пред Господа нито мъжът би съществувал без жената, нито жената – без мъжа. [...]"
А за третия пол нищо не се споменава. Защо ли?
Да тръгнеш срещу Бог и срещу духовната мисия на народа, който ти е дал кръвтта си и божествения огън, е тежка карма.
Какви ще са последствията за тези, които не помнят мисията на своя род, скоро ще разберем.

Коментари

  1. Когато газиш Божествените и природните закони, когато газиш действащата Конституция, кои сте вие? Кога българският народ ви е дал пълномощия да газите най-важните закони върху които е изградено нашето общество? С "трети" пол ли ще борите демографската криза? Кога сте искрени - когато се кръстите в църквата или когато взимате безумни решения, които разрушават от основи нашата ценностна система?

    ОтговорИзтриване
  2. Не прощава природата и Бог !
    Ще предизвикат поредния потоп !

    ОтговорИзтриване
  3. Сатанинство,богохулство,безумие и глупост...,отричане от светия и свещен закон на Маѝката Природа...Всеки,дръзнал да наруши Божите закони,ще получи възмездие!

    ОтговорИзтриване
  4. Когато хората нарушават природните и божествени закони , следва потоп . Моралния упадък се наказва . Зачестилите катаклизми го доказват .

    ОтговорИзтриване
  5. Сатанинство,богохулство,безумие и глупост...,отричане от светия и свещен закон на Маѝката Природа...Всеки,дръзнал да наруши Божите закони,ще получи възмездие!

    ОтговорИзтриване
  6. Hava Salahi
    3 часа ·
    Величка Радева:

    Събудете се ,хора!
    Задайте си въпроса:- кой поставя тези закони, които потъпкват всичко стойностно и смислено?!
    Системата е корумпирана ...Тя не действа, тя не работи ; тя не почита живота ,не почита Земята...!
    Не почита нищо свято!!!
    Божествените закони са потъпкани...!!!
    Бог е създал Адам и Ева...не е създал Адам и Иван, нали...?!
    Е, български народе...ще допуснем ли разделението между нас или ще обединим сили,за да се противопоставим на една мрачна система ,изпълнена с фалшиви данни и стимули , фалшиви информации за българската история ....
    Усещаме ли вече пламъка в сърцето си как гори ?!В българското ,в християнското сърце.....

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар